Magnetna stimulacija pospešuje prekrvavitev in dotok kisika ter tako:
- lajša in odpravlja bolečine,
- lajša in odpravlja vnetja,
- lajša in odpravlja bolezenska stanja,
- pospešuje celjenje poškodb, ki se pojavljajo na mišicah, kosteh, živcih ali so povezane z moteno cirkulacijo.

Za lažjo predstavo, kako naprava deluje, poglejmo osnovne gradnike našega telesa – celice.Človeško telo je zgrajeno iz približno 70 miljard celic, povezanih v različna tkiva, organe in organske sisteme. Da celica normalno deluje, potrebuje kisik, energijo, ki jo dobi preko krvi iz hrane ter akcijski potencial, ki ohranja napetost celične membrane.

Okrnjena kožna bariera, oksidativni stres in zmanjšana sinteza kolagena privedejo do staranja kože.

Staranje je neizogiben celični proces, ki se odvija zaradi kronološkega staranja in zunanjih vplivov; kot so UV žarki, onesnaženje, kajenje ali stres, kar na koži opazimo kot gube, starostne pege ali pigmentacije in povešena oziroma uvela koža. Pečat na koži pusti tudi menopavza.

Nega Multi vita je narejena z namenom, da blaži in odpravlja te znake staranja.
 
Aminokisline, vitamini in minerali so gradniki, ki jih koža potrebuje, da sama ustvari kolagen, beljakovino veznega tkiva, ki koži daje elastičnost in jo učvrsti.

PWE kompleks z vednozelenim gornikom in sladkim korenom umirja aktivnost pigmenta melanina in zmanjšuje starostne pege in pigmentne madeže.

Antioksidanti so eni najpomembnejšimi zaviralci staranja. Rastlinski vitamin E in betakaroten popravljata škodo, ki jo povzroča oksidativni stres, katerega posledica je propadanje celic in staranje kože.

Masaža obraza za boljšo prekrvavitev, ki je pogoj da se koža obnavlja in učvrsti. Preprati se z masažo bolje vpijejo v kožo in ne delujejo zgolj površinsko. Hkrati pomirja in sprošča, masažne paličice iz bambusa pa dodatno gladijo gube.  

 

 

Aktivne sestavine: Pšenica, Ceveble, Rožmarin, Timijan, Cipresa, Lešnik, Limona, Betakaroten, Vitamin E rastlinska izvora
Tip kože: Zrela koža
Učinek: Odpravlja znake staranja kot so gube, pigmentacije, daje elastičnost, vlaži
Trajanje: 90 minut

 

Do pomlajene kože:

Površinsko čiščenje serumi, kreme, maska… lahko prodrejo v podkožje le preko dobro očiščene kože brez ličil
Nežni piling odstranjuje odmrle celice ne da bi pri tem poškodoval povrhnjico, povečuje dotok kisika v kožo in poveča vpojnost
Serumi 21 aminokislin, vitamini, minerali, antioksidanti in cimet gladijo gube in druge znake staranja
Masaža obraza pospešuje prekrvavitev in regeneracijo, daje elastičnost povešeni koži ter sprošča celotno telo
Maska iz gline z dodatkom acerole in pšenice dokončno nahrani in osveži
Zaščitna krema daje dnevno zaščito po negi