Kavitacija

Kavitacija je razbijanje maščobnih celic s pomočjo ultrazvoka -> zmanjša trebuh, poudari:

  • zadnjico
  • stegna

Kdaj na kavitacijo? Kadar želite preoblikovati svojo postavo v popolno postavo ter ste fizično aktivni.

Zakaj fizično aktivni? Maščoba, ki jo razbijemo s pomočjo kavitacije, ostane znotraj telesa in jo je potrebno "pokuriti", kar je najlažje takrat, ko smo aktivni.

Paket 3 obiskov: 49€

 
 

NOVOST: Kavitacija in magnetna stimulacija

Kombinirana metoda zmanjšuje maščobne zaloge in učvrsti mišice in odpravlja nakopičeno maščobo, ki ostaja na trebuhu, stegnih ali zadnjici, kljub redni telesni vadbi.

  • Zmanjša celulit,
  • poveča se volumen mišic, ki porabijo več kalorij,
  • izboljša se cirkulacija,
  • stimulira proizvodnjo kolagena,
  • telo dobi lepšo obliko,
  • poveča se proizvodnja ATP (energijske molekule, ki so gorivo za celice) ter število in gostota ribosomov ter mitohondrijev.
Metoda se uporablja za:
- športnike, ki želijo povečati mišično maso in izboljšati učinkovitost treninga
- starejše ali po poškodbah za ohranjati mišično maso
- za učvrstitev različnih mišic in mišičnih skupin: zadnjice, ki izboljšajo stabilizacijo trupa, psoas za zmanjšanje bolečin v križu, kolkih ali kolenih…

Paket 6 obiskov: 3x kavitacija, 3x magnetna stimulacija: 119 €


 

  

 

Profile Image

Hruškasti tip postave

Maščoba se skladišči na predelu stegen in zadnjice, zastajanje vode je bolj pogosto, celulit pa izrazitejši. S pomočjo drenažnih tehnik pomagamo izločati tekočine in prečiščujemo tkivo. Pomembno je tudi ohranjanje čvrstosti kože.

Profile Image

Jabolčni tip postave

Maščoba se kopiči v predelu trebuha, zgornji del telesa je bolj čvrsto grajen, noge so običajno tanke. Celulit ja manj izrazit, pojavlja se kasneje. Cilj je zmanjšati zalogo nakopičene maščobe in prečistiti tkivo. Pomembno je tudi ohranjanje čvrstosti kože.

Profile Image

Mešani tip postave

Pojavljajo se značilnosti obeh tipov. Nakopičena maščoba se lahko pojavlja kjerkoli na telesu, celulit je običajno izrazit. Uporabljamo drenažo za izločanje tekočin, prečiščujemo tkivo, pospešujemo prekrvavitev in delujemo na čvrstosti kože.