Magnetna stimulacija pospešuje prekrvavitev in dotok kisika ter tako:
- lajša in odpravlja bolečine,
- lajša in odpravlja vnetja,
- lajša in odpravlja bolezenska stanja,
- pospešuje celjenje poškodb, ki se pojavljajo na mišicah, kosteh, živcih ali so povezane z moteno cirkulacijo.

Za lažjo predstavo, kako naprava deluje, poglejmo osnovne gradnike našega telesa – celice.Človeško telo je zgrajeno iz približno 70 miljard celic, povezanih v različna tkiva, organe in organske sisteme. Da celica normalno deluje, potrebuje kisik, energijo, ki jo dobi preko krvi iz hrane ter akcijski potencial, ki ohranja napetost celične membrane.

Masaža velja za eno najstarejših oblik sproščanja, ki ugodno vpliva na dobro počutje. Sodoben način življenja je privedel do tega, da masaža ni več prestiž, ampak skoraj nujen sestavni del posameznika, saj sprošča, pomirja, lajša bolečine in odpravlja posledice slabe drže ter fizičnih in psihičnih obremenitev.


Klasična masaža

Klasična masažna tehnika, znana tudi pod imenom švedska masaža, je med najpogosteje izvajanimi masažami. Z gnetenjem, glajenjem, vtiranjem pospešujemo krvni in limfni obtok ter sproščamo napetosti. Masažni gibi delujejo na mašice, pospešuje prekrvavitev in limfo ter izboljšuje splošno počutje, skratka zajema vse tiste elemente, ki jih pričakujete od masaže.

Je optimalna izbira za vse, ki želite učinek sproščanja ali blažiti bolečine in se držite prevejrenega, eksperimetiranje pa prepuščate drugim.

 


 

Protibolečinska masaža

Za kar najhitreješe zmanjšanje bolečin, intenzivnost masaže povečamo z magnetno stimulacijo.

Ta kombinacija je primerna za okrevanje po poškodbah, kronične bolečine zaradi dvigovanja bremen ali ponavljanja enakih gibov nas ovirajo na delovnem mestu, vsakodnevnih opravilih ali športnih aktivnostih.

Masaža pomaga pri sproščanju mišic, pospešuje regeneracijo, pomaga odpravljati produkte metabolizma, pospešuje limfni obtok ter pomaga, da se psihološko sprostimo in umirimo.

V kombinaciji z magnetno stimulacijo pomagamo pri:
 - kroničnih bolečinah
 - težavah s sklepi (teniški komolec)
 - išias
 - bolečine v križu
 - bolečine v hrbtu...

Masaža najprej tkivo sprosti, magnetna stimulacija deluje globinsko, posebno pri vozličih oz. trigger point točkah ali fibromialgiji, se mišice hitreje obnovijo.

 


 

Masaža obraza


Želite odklop od vsakodnevne rutine? Izberite masažo obraza.

Je ena tistih metod, ki ima najboljši učinek sproščanja na celotno telo.
 
Masaža zajema obraz, vrat in dekolte pri čemer;
 - sprošča mišice
 - deluje proti napetosti v ramah, ki je posledica nepravilne drže in dolgotrajnega sedanja
 - pospešuje limfni sistem
 - uporaba prvovrstnih rastlinskih olj kožo hrani, uravnava vlaženje in izločanje kožne maščobe
 - za povrhu -> učvrsti kožo, jo revitalizira in deluje kot lifting


 
Masažna olja


Aromatično masažno olje je pika na i vsake masaže. Poleg osnovno naloge, da omogoča gladko drsenje rok po koži, vonjave pomagajo aktivirati ostala čutila. Masažna olja Phyt's so izključno iz rastlinskih sestavin, pridelanih na ekološki način. Ne vsebujejo tekočega parafina, sintetičnih konzervansov in barvil. Čista eterična olja sivke, evkalipta, žajblja, rožmarina in cimeta kožo negujejo, vlažijo, hranijo, njihov vonj pa popelje na pot popolne sprostitve.

Pred in po masaži

Vsaj 2 uri pred začetkom masaže na zaužijte večjih obrokov hrane in alkoholnih pijač, zaželeno je tudi tuširanje.
Po končani masaži iz mize vstanite počasi, priporočljivo je zaužiti nekaj več tekočine.